Inbound-myynti

Aamiaistilaisuus 30.10.2019

Vastuullisuuden vetovoima

Vastuullisuuden vetovoima

Vastuullisuus on vyörynyt vauhdilla monien yritysten ytimeen. Hyvä niin ja miksipä ei, sillä vastuullisuuskysymyksiä ei pidä enää ohittaa ja toisaalta vastuullisuudessa on vetovoimaa. Mutta miten vastuullisuuden arvoa voisi vahvistaa? Miten erottua ja menestyä kuhisevalla vastuullisuuden pelikentällä? Tervetuloa mukaan kuuntelemaan kolme eri näkökulmaa vastuullisuuden hyödyntämiseen:

Tilaisuuden kolme eri näkökulmaa vastuullisuuteen:

Aktivismibrändit

Aktivistibrändit muuttavat maailmaa

Yritykset halutaan nähdä yhä useammin aktiivisina ongelmien ratkaisijoina ja muutoksen ajureina. Avidlyn Jenni Forsblom avaa aktivismin hyötyjä sekä nostaa esiin millaisia asioita tulisi ottaa huomioon, kun brändi pukee aktivistiviitan harteilleen.
Vastuullinen valinta

Vastuullisesta valinnasta kiinnostavin vaihtoehto kuluttajalle

Vastuullisuus on harvoin ainoa kriteeri mitä tahansa ostopäätöstä tehdessä. Miten siis tehdä vastuullisesta valinnasta kiinnostavin vaihtoehto? Sugar Helsinki on tehnyt kyselyn pienelle otokselle Suomen vaikutusvaltaisimpia milleniaaleja. Saana Sillanpää sekä Ida Hanhiniemi jakavat tulokset aamiaistilaisuudessa.

Vaikuttavuussijoittamisen nousu

Vaikuttavuussijoittamisen nousu

Vaikuttavuusasiat ohjaavat sijoituspäätöksiä ja myös muita kaupallisia valintoja jatkuvasti enemmän ja enemmän. Millaisia asioita yritysten olisi hyvä ottaa huomioon viestinnän näkökulmasta? Näistä kertomassa pääomasijoittaja Jari Tuovinen, joka on sijoittanut lukuisiin kestävän kehityksen yrityksiin ja muun muassa Solar Foodsin uraa uurtavaan innovaatioon, jossa ruokaa tuotetaan ilmasta sähkön avulla. Jari on myös pitkäaikainen Avidlyn hallituksen puheenjohtaja ja merkittävä omistaja.

Puheenvuorojen jälkeen Avidlyn Miikka Leinonen johdattaa läsnäolijat vielä hetkeksi keskusteluun, jonka tarkoituksena on herätellä osallistujia pohtimaan tilaisuudessa läpikäytyjä asioita edustamansa brändin näkökulmasta sekä tarjota mahdollisuus inspiroitua muiden osallistujien ajatuksista.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 30.10.2019 klo 9.00-11.00 Avidlyn Helsingin toimipisteen tiloissa (Konepajankuja 1, Helsinki). Ennen ohjelman alkua, alkaen klo 8.30, tarjolla aamiainen.

Tilaisuus on maksuton ja siihen on mahdollista osallistua myös livestream-lähetyksen kautta.

Lisätietoja tapahtumasta:
Jenni Alahuhta, 
jenni.alahuhta@avidlyagency.com,
+358 50 5274518.

Tilaisuuteen mahtuu 30 ensimmäistä.

Ilmoittaudu mukaan