personointi

Markkinoinnin personointi tutuksi 14.11.2019

Personointi

Modernin markkinoinnin tavoitteena on saada juuri oikea viesti, juuri oikealle henkilölle, juuri oikeaan aikaan – kanavasta riippumatta. Markkinointiviestit personoinoituvat ja siirrymme asteittain yhä lähemmäs sitä, että kaikki markkinointi räätälöityy yksilöllisesti one-to-one -tasolla.

Tervetuloa aamiaisseminaariimme kuulemaan lisätietoa personoinnista. Moni markkinoija on ottanut personoinnissa ensimmäiset askeleet ja seuraavat ovat jo pohdinnassa. Tässä aamussa esittelemme käytännönläheisesti esimerkkien avulla erilaisia tapoja toteuttaa personointia.

Agendalla mm. seuraavia asioita 

  • Mitä dataa personoinnissa voidaan hyödyntää?
  • Miten löytää insight ja valita juuri oikea näkökulma personointiin?
  • Miten tuottaa valtava määrä erilaista sisältöä eri kanaviin?
  • Caseja sekä maailmalta että Avidlyn toteuttamina

Jos asia on teidän organisaatiossanne ajankohtainen ja olette personoinnin hyödyntämisessä melko alkumetreillä, niin tämä tilaisuus on ehdottomasti hyödyllinen. Tilaisuudessa Avidly Median asiantuntijat avaavat aihetta eri näkökulmista.

 

AIKATAULU 14.11.2019

8.30 Aamukahvit

9.00 Alustus, esimerkkejä, näkökulmia

10.15 Keskustelua ja kysymyksiä

10.30 Tilaisuus päättyy

PAIKKA

Avidlyn toimitilat, Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 20 ilmoittautunutta. Parhaat penkit varataan nopeasti, joten  ilmoittaudu tapahtumaan mielellään heti, kuitenkin viimeistään to 7.11.2019 mennessä. Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa tapahtumasta
anna.salo@avidlyagency.com

Ilmoittaudu mukaan