Inbound-myynti

Miten Inbound-myynti ja -markkinointi toimii?

Inbound-markkinointi

Tervetuloa aamiaiselle kuuntelemaan miten myyntiä ja markkinointia automatisoidaan

Inbound-markkinointi tavoittaa asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheissa tarjoamalla relevanttia ja palvelevaa sisältöä. Kun ostajan huomio on saatu, hänelle voidaan tarjota lisätietoa, kuten ladattavia materiaaleja tai konsultaatiota. Näin asiakkaasi ohjataan eteenpäin kohti kontaktin muodostamista – ja hänestä tulee liidi. Mutta miten liidit saadaan tehokkaasti kiinni?

Inbound-markkinointi ei tyrkytä, vaan auttaa asiakasta tekemään oikeita päätöksiä relevantin sisällön perusteella. Näin toimii myös Inbound myynti. Se on asiakkaan auttamista siinä vaiheessa, kun ostoprosessi on edennyt pisteeseen jossa myyjän osallistumista tarvitaan. Myynnin ja markkinoinnin sitominen saumattomasti toisiinsa on äärimmäisen tärkeää jotta tieto kulkee ja asiakaskokemus on kunnossa.

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme oppimaan miltä tämän päivän markkinointi ja myynti näyttävät, miten ne automatisoidaan ja miten Avidly voi olla avuksi. Aiheeseen sinut johdattaa Inbound-markkinoinnin ammattilaisemme Niko Siltanen ja Tomi Hyttinen.

 

Aamiaisen jälkeen sinulla on hyvä yleiskäsitys Inbound-markkinoinnista sekä -myynnistä ja näitä tukevasta markkinoinnin automaatiosta HubSpotin avulla.

Missä ja milloin?

Perjantai 28.2.2020
Klo. 08.30 – 10.30

Scandic Tampere Station 
Ratapihankatu 37
33100 TAMPERE 

Ilmoittautuminen Tampereen tapahtumaan on sulkeutunut

TAI

Perjantai 6.3.2020
Klo. 08.30 – 10.30

Business Joensuu, Länsikatu 15,
80110, Joensuu Olympia -Sali, Rakennus 3 B, 5.krs

Ohjelma

8.30 Aamiainen
9.00 Miten Inbound myynti- ja markkinointi toimii?
Tomi Hyttinen & Niko Siltanen, Avidly Inbound Finland
9.45 Keskustelua ja kysymyksiä
10.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 25 ilmoittautunutta. Parhaat penkit varataan nopeasti, joten  ilmoittaudu tapahtumaan jo tänään valitsemalla sinulle sopiva ajankohta. 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa tapahtumasta:
niko.siltanen@avidlyagency.com

Asiantuntijat:

Siltanen Niko

Niko Siltanen, Inbound Sales Manager, Avidly

Nikolla on vahva kokemus kansainvälisestä tuotemyynnistä ja markkinoinnista teollisuuden parissa. Selkeitä prosesseja ja toimintatapoja rakastava insinööri haluaakin nyt uudistaa markkinoinnin pelikenttää ja tuoda myynnin ja markkinoinnin mahdollisimman lähelle toisiaan.

Tomi Hyttinen

Tomi Hyttinen, Avidly

Tomilla on pitkä kokemus koko myynnin ja markkinoinnin kentästä. Aikaisemmin yrittäjänä toiminut, ja yrityskaupan seurauksena Avidlylle siirtynyt Tomi on viimeisimmät vuodet keskittynyt inbound-myyntiin ja sen kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa.