Luovuus, data ja johtaminen

Avidly & Nordic Business Forum: Luovuus, data ja johtaminen liiketoiminnan moottoreina

avidly_nbf_06_book_toned_1

Luovuus, data ja johtaminen liiketoiminnan moottoreina – aamiaistilaisuus Turussa 25.3.2020

Tuntuuko siltä, että sinulla on kaikki data, mutta et tiedä mitä tehdä kaikella tiedolla? Tarvitsetko luovuudelle oikean kanavan? Miten luovuuden ja datan avulla voit luoda uusia businessmahdollisuuksia? Miten voit johtaa alati muuttuvassa maailmassa paremmin?
Nordic Business Forumin toimitusjohtaja Aslak de Silva, Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula ja Avidly Median toimitusjohtaja Anna Salo antavat parhaat eväät luovuuden ja datan hyötykäyttöön sekä vinkit parempaan johtamiseen.

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme kuulemaan luovan työn, datankäytön sekä johtamisen ammattilaisia.

Luovan markkinoinnin strategisesta roolista puhuu Avidlyn tuore toimitusjohtaja Jesse Maula, joka jakaa myös oppinsa Piilaaksosta. Muuttuvan ja kehittyvän organisaation johtamisesta meille kertoo Nordic Business Forumin toimitusjohtaja Aslak de Silva. Datan hyödyntämisestä markkinoinnissa ja myynnissä meitä opettaa Avidly Median toimitusjohtaja Anna Salo.

Inspiroivat puitteet tarjoaa Vierailukeskus Joen Cave-teatteri. Aamiaistilaisuudestamme saat ideoita luovan markkinoinnin mahdollisuuksista suhteessa datankäyttöön sekä vinkkejä parempaan johtamiseen. Tavoitteenamme on, että pystyt tunnistamaan oman liiketoimintasi, organisaatiosi ja markkinointisi mahdollisuudet ja sen, mitä mitata ja miksi.

AIKATAULU 25.3.2020

 

8.30-9.00 Aamiainen

9.00-9.15 Aloitussanat

Maria Flemmich, Avidly Turku 

9.15–10.00 Luovan markkinoinnin strateginen rooli

Jesse Maula, Avidly

10.00-10.45 Paremman johtamisen vinkit muuttuvaan maailmaan

Aslak de Silva, Nordic Business Forum

10.45–11.30 Rahalla saa, datalla pääsee - datan hyödyntäminen liiketoiminnassa

Anna Salo, Avidly Media

11.30–12.00 Kysymykset, keskustelu

12.00 Tilaisuus päättyy

PAIKKA

Vierailukeskus JOKI, 1. krs, Lemminkäisenkatu 12 B, 20540 Turku, Cave- teatteri

Päivitys: tilaisuuteen lisää paikkoja 35.

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 75 ilmoittautunutta. Tilaisuus täynnä.

 

Parhaat penkit varataan nopeasti, joten ilmoittaudu tapahtumaan heti, kuitenkin viimeistään 18.3.2020 mennessä. Olet lämpimästi tervetullut!

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa tapahtumasta kaisa.kalliokorpi@avidlyagency.com

 

 

AVIDLY (formerly Zeeland Family) is the #tomorrowbound marketing agency. We create change, progress, and growth by looking beyond today’s standards of marketing and helping our customers stay ahead of the game. Operating in Finland, Sweden, Norway, Denmark and Germany we explore the horizon to navigate you safely towards prosperity.

NORDIC BUSINESS FORUM organizes conferences in Helsinki, Stockholm and Oslo. These conferences attract altogether over 10,000 attendees and tens of thousands of live stream viewers from all over the world, making Nordic Business Forum the most significant business conference in the world. This year's conference in Helsinki, "Rethinking business", will be organized on Sept 23rd-24th at Helsinki Convention centre featuring speakers such as Arnold Schwarzenegger, Brian Halligan, Seth Godin and Lisa Bodell.

 

 

logo-ankk

Mukana tapahtumassa myös Aurajoen Nuorkauppakamari.

Lavalla nähdään:

Jesse Maula

Jesse Maula, CEO Avidly

Jesse on digitaaliseen palvelumuotoiluun ja johtamiseen erikoistunut kansainvälisen liiketoiminnan johtaja. Hän on asunut kuusi vuotta Piilaaksossa ja luotsannut menestyksekkäästi satoja design-projekteja maailman johtavien organisaatioiden, kuten IMB:n, Facebookin ja 23&Me:n kanssa. Jesse julkaisi myös alkuvuodesta 2020 vaimonsa kanssa kirjan design johtamisesta.

 

Aslak de Silva

Aslak de Silva, CEO Nordic Business Forum

Aslak on erikoistunut johtajuuden kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin. Ammatillisen uransa ohessa de Silvalla on 20 vuoden kokemus Han Moo Don, korealaisen itsepuolustuslajin, harjoittajana sekä valmentajana. 

Anna Salo

Anna Salo, CEO Avidly Media

Anna on erikoistunut luoviin dataratkaisuihin, jotka mitattavasti kasvattavat myyntiä ja brändin arvoa. Ennen Avidlya Anna luotsasi digi- ja mediatoimisto Dagmarin myyntiä. Anna on toiminut kansainvälisten ja suomalaisten asiakkaiden kuten Teboil, Pelican Self Storage, SYNLAB sekä Tokmanni.

Maria Flemmich

Maria Flemmich, head of operations Avidly Turku

Maria on kansainvälinen strateginen viestijä ja työskennellyt niin kansainvälisissä, kuin suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa, julkisen ja yksityisen sektorin puolella 15 maassa. Asiakkuuksiin kuuluu mm. Mehiläinen, Fazer, Orkla, Sandvik, Molok, Turun kaupunki ja  SHIFT business festival.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Koronatilanteen vuoksi joudumme valitettavasti perumaan Turun aamiaistilaisuuden 25.3. "Luovuus, data ja johtaminen liiketoiminnan moottoreina". Tulemme järjestämään tilaisuuden uudelleen myöhemmin keväällä.