Inbound-myynti

Webinaari: Miten moderni myynti ja markkinointi toimii?

Services-top-images-Content-marketing

Tervetuloa webinaariimme kuuntelemaan miten myyntiä ja markkinointia automatisoidaan.

Moderni markkinointi tavoittaa asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheissa tarjoamalla relevanttia ja palvelevaa sisältöä. Kun ostajan huomio on saatu, voidaan tarjota lisätietoa kuten ladattavia materiaaleja tai konsultaatiota. Näin asiakasta ohjataan eteenpäin kohti kontaktin muodostamista – ja hänestä tulee liidi. Mutta miten liidit saadaan tehokkaasti kiinni?

Moderni markkinointi ei tyrkytä, vaan auttaa asiakasta tekemään oikeita päätöksiä relevantin sisällön perusteella. Näin toimii myös moderni myynti. Se on asiakkaan auttamista siinä vaiheessa, kun ostoprosessi on edennyt pisteeseen jossa myyjän osallistumista tarvitaan. Myynnin ja markkinoinnin sitominen saumattomasti toisiinsa on äärimmäisen tärkeää jotta tieto kulkee ja asiakaskokemus on kunnossa. 

Tervetuloa webinaariimme oppimaan miltä tämän päivän markkinointi ja myynti näyttävät, miten ne digitalisoidaan ja miten Avidly voi olla avuksi. Aiheeseen sinut johdattaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisemme Tomi Hyttinen ja Niko Siltanen.

Webinaarin jälkeen sinulla on hyvä yleiskäsitys modernista markkinoinnista sekä -myynnistä ja näitä tukevasta automaatiosta HubSpotin avulla.

Missä ja milloin?

Perjantai 27.3.2020
Klo. 09.00 – 09.45

Ilmoittaudu webinaariin

Lisätietoa tapahtumasta:
tomi.hyttinen@avidlyagency.com

Asiantuntijat:

Tomi Hyttinen

Tomi Hyttinen, Head of Inbound Sales, Avidly

Tomilla on pitkä kokemus koko myynnin ja markkinoinnin kentästä. Aikaisemmin yrittäjänä toiminut, ja yrityskaupan seurauksena Avidlylle siirtynyt Tomi on viimeisimmät vuodet keskittynyt inbound-myyntiin ja sen kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. 

Siltanen Niko

Niko Siltanen, Inbound Sales Manager, Avidly

Nikolla on vahva kokemus kansainvälisestä tuotemyynnistä ja markkinoinnista teollisuuden parissa. Selkeitä prosesseja ja toimintatapoja rakastava insinööri haluaakin nyt uudistaa markkinoinnin pelikenttää ja tuoda myynnin ja markkinoinnin mahdollisimman lähelle toisiaan.