Inbound-myynti

Mitä on inbound-markkinointi?

Inbound-markkinointi

Inbound-markkinoinnin aamupala kolmessa kaupungissa

Inbound-markkinointi tavoittaa asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheissa tarjoamalla relevanttia ja palvelevaa sisältöä. Kun ostajan huomio on saatu, hänelle voidaan tarjota lisätietoa, kuten ladattavia materiaaleja tai konsultaatiota. Näin asiakkaasi ohjataan eteenpäin kohti kontaktin muodostamista – ja hänestä tulee liidi.

Inbound-markkinointi ei tyrkytä, kuten perinteinen outbound-markkinointi, vaan se auttaa asiakasta tekemään päätöksiä ja on siksi niin tehokasta!

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme oppimaan miltä tämän päivän markkinointi ja myynti näyttävät. Aiheeseen sinut johdattaa inbound-markkinoinnin ammattilaisemme Niko Siltanen. 

Aamiaisen jälkeen sinulla on hyvä yleiskäsitys inbound-markkinoinnista ja sitä tukevasta markkinoinnin automaatiosta. Lisäksi halukkaat osallistujat saavat ilmaisen digitila-analyysin omista kotisivuistaan.

Missä ja milloin? 

KOTKA
Ke 6.11.2019, Kauppakatu 5, 48100 Kotka

KOUVOLA
Ke 13.11.2019, Hallituskatu 8, 45100 Kouvola

LAPPEENRANTA
To 14.11.2019, Oppilaankatu 4, 53100 Lappeenranta
Huom! Olemme muuttaneet Armilanlinnaan.

Ohjelma:

8.00 Aamiainen

8.30 Mitä on inbound-markkinointi?
Niko Siltanen, Avidly Inbound Finland

9.15 Keskustelua ja kysymyksiä

10.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 25 ilmoittautunutta. Parhaat penkit varataan nopeasti, joten  ilmoittaudu tapahtumaan jo tänään, kuitenkin viimeistään 1.11.2019 mennessä.
Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa tapahtumasta:
katja.loikkanen@avidlyagency.com

Asiantuntija:

Siltanen Niko

Niko Siltanen, Inbound Sales Manager, Avidly

Nikolla on vahva kokemus kansainvälisestä tuotemyynnistä ja markkinoinnista teollisuuden parissa. Selkeitä prosesseja ja toimintatapoja rakastava insinööri haluaakin nyt uudistaa markkinoinnin pelikenttää ja tuoda myynnin ja markkinoinnin mahdollisimman lähelle toisiaan.

Ilmoittaudu mukaan