Skip to content

Avidly baner vejen til det tyske marked med opkøb af tysk inbound-bureau

Avidly er på en ambitiøs vækstkurs, og vi har netop rundet en vigtig milepæl med et opkøbet af det tyske inbound-bureau NP Business Solutions.

“Vi er løbende på udkig efter de rigtige samarbejdspartnere, som vi kan vokse sammen med, og siden vi indledte samtalerne med NP Business Solutions, stod det klart, at der var et godt match her. Vi har den samme vision for, hvordan et bureau skal skabe værdi for kunderne inden for marketing og salg, og jeg tror, vi har meget, vi kan lære af hinanden,” siger Trine Kvitzau, Country Manager i Avidly Danmark.

Med opkøbet af NP Business Solutions tæller Avidly nu over 300 medarbejdere i 5 lande. Godt 100 medarbejdere - herunder de 22 danske medarbejdere - arbejder i inbound-divisionen, som er driveren i bureauets internationale vækst.

Bedre hjælp til internationale kunder

Ifølge Trine Kvitzau åbner de nye tyske kolleger døren til flere fordele:

“Vi får en masse nye, dygtige kolleger på én gang, som samlet set løfter vores kapacitet, og så har vi nu kolleger på jorden i Tyskland, som vi kan sætte i spil, når vi skal hjælpe danske og internationale kunder, der gerne vil markedsføre sig i Tyskland. Det mærker vi allerede en efterspørgsel på, så det er et stort plus, at vi nu har en tysk afdeling,” siger Trine Kvitzau.

NP Business Solutions er - ligesom Avidly - HubSpot Diamond Partner og har et fast team på 10 medarbejdere samt cirka 40 faste freelancers. Deres fokus er inbound marketing og salg for B2B-virksomheder, og kunderne tæller blandt andre DELL, BASF, Cisco and VMware.

Det oplagte næste skridt

CEO Achim B.C. Karpf grundlagde NP Business Solutions in 2012 under navnet NetPress, og han ser frem til at slutte sig til et bureau, der deler hans vision for fremtiden. 

“Vi er én ud af tre HubSpot Diamond Partners i Tyskland, og vi har ledt efter den rette mulighed for at tage det næste store skridt. Vi har udviklet os fra at være et klassisk marketingbureau til at være en “solution provider” med fokus på, hvordan virksomheder integrerer HubSpot som platform hele vejen fra marketing over salg til kundeservice. Det er samme retning, Avidly går i, og derfor er det er perfekt match for os,” siger han.

Avidly har købt 100% af NP Business Solutions, som fortsætter under eget navn indtil videre - blot med et “part of Avidly” føjet til navnet.

Fakta om Avidly

  • Avidly Danmark har kontor i Aarhus og tæller 22 specialister indenfor inbound marketing og salg. Blandt kunderne er VELUX, ISS, VELFAC, Semco og IntraNote.
  • Avidly et et internationalt marketing-bureau med to divisioner: Avidly Marketing Services Line, som primært opererer i Finland, og Avidly Inbound Business Line, som har kontorer i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland.
  • Avidly blev skabt i 2018 gennem en fusion mellem et dansk, svensk, norsk og finsk bureau.
  • Avidly tæller i alt +300 medarbejdere - heraf arbejder godt 100 i inbound-divisionen.
  • Avidly er verdens største HubSpot Partner Agency.
  • Avidly er børsnoteret på Nasdaq First North i Helsinki.


Læs mere om Avidlys opkøb af NP Business Solution i denne børsmeddelelse.